Ostalo > Offtopic
Bubuljice na ledjima
kety:
Ima ga u apotekama,u privatnim 3000 din.kutija,a moze na recept,nista se ne placa.
--- Citat: nellle Novembar 28, 2008, 10:59:07 posle podne ---
--- Citat: kety Novembar 28, 2008, 10:41:10 posle podne ---jeste stara tema ,ali cisto da pitam da li je neko pio ili pije lek za bubuljice koji se zove ROACCUTANE?
--- Kraj citata ---
kralj ga je meni preporucio tako da mislim da je dobar...nisam ga koristio jer ga nisam nasao...
--- Kraj citata ---
Spartak:
--- Citat: kety Novembar 28, 2008, 11:01:03 posle podne ---Ima ga u apotekama,u privatnim 3000 din.kutija,a moze na recept,nista se ne placa.
--- Citat: kety Novembar 28, 2008, 10:41:10 posle podne ---jeste stara tema ,ali cisto da pitam da li je neko pio ili pije lek za bubuljice koji se zove ROACCUTANE?
--- Kraj citata ---
kralj ga je meni preporucio tako da mislim da je dobar...nisam ga koristio jer ga nisam nasao...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da..samo ima dosta side effects
Pirat:
--- Citat: Spartak Novembar 29, 2008, 12:14:16 pre podne ---
--- Citat: kety Novembar 28, 2008, 11:01:03 posle podne ---Ima ga u apotekama,u privatnim 3000 din.kutija,a moze na recept,nista se ne placa.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da..samo ima dosta side effects
--- Kraj citata ---
upravo... i ne treba ga uzimati na svoju ruku, nego ako ga prepise lekar...on se prepisuje ljudima koji prirodno imaju problematicnu kozu- akne ,masnakoza itd...
kety:
Ja nisam nikada imala problematicnu kozu,ali mi se zadnjih par godina pojavio problem na licu,taj lek mi pomaze,extra!Prepisao mi ga je dr sa VMA,koristim ga vec 5 meseci,kako mi je dobro ocistio kozu.Samo sto je mnogo isusuje.nekada se malo poveca holesterol i to je side effect.Koristim i Zorac kremu.Nista mi nije pomoglo kao to.
H2SO4:
ma i narod u danasnje vrijeme se slabo umiva. nije to ko nekad, ustanes umijes se ,o brijes se itd.
danasnja omladina odma ustane uplai komp, tamo se dopisuju na fejsbuku,salje smsove kuva se kafa itd razne gluposti, a licna higjena u drugom planu skroz.
mislim da se treba vratit starim tradicionalnim vrednostima.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju