Jedno pitanje, savet...
Da li e pametno da kada budem krenuo sa Keto tamo negde 20og avgusta, kada se vratim sa mora, da promenim sistem treninga u kruzni. To je trening koji sam radio bas davno, u prncipu jednostavan i kratak, nekih 25 min traje max, ali je bas visokog inteziteta. Cetiri osnovne vezbe. Evo to ide ovako:
1 nedelja:
- Zadnji cucanj sa negativnim pokretom od 4-5 sek i pozitivnim sto brze (izbacivanje u uspravan polozaj), tezina da se max izvuce 10 ponavljanja.
Pauza 60 sek
- Chin up zgibovi, sa sakama ka unutra, sirina ramena hvat, negativan pokret 4-5 sek, pozitivan sto bze, 10 ponavljanja
Pauza 60 sek
- Propadanja, negativan pokret 4-5 sek, pozitivan sto brze, 10 ponavljanja, ako treba dodavanje dodatne tezine.
Pauza 60 sek
- Mrtvo dizanje, klasicno, negativan 3-4 sek, pozitivan normalno, tezina za max 10 ponavljanja.
Pauza 60 sek
Sve iz pocetka jos dva kruga.
2 nedelja. Sve isto samo 45 sek pauza.
3 nedelja. Sve isto samo 30 sek pauza i 4 serije
4 nedelja. Sve isto kao i treca nedelja.
Trening je meni bar tada bio dosta jak, posl njega sam bukvalno bio gola voda i jedno 20 min razvlacenja po strunjaci i standardna pitanja Sta ce meni ovo u zivotu
Za to vreme ne bih radio kardio, zaista nema potrebe pored ovoga ma koliko mozda nekima zvuci kao "nista strasno". Secam se da su par njih sa tom pricom krenuli da rade taj trening pa na pola trece serije odustajali i bacali pegle.
Posto znam kakavje trening, mislio sam da ga ubacim u te 4 nedelje Keto za kraj, kao neki finish, uz naravno sto bolju suplementacju i 100% ispostovanu ishranu. I da, taj trening bi isao 3 puta nedeljno.
Naravno, ovo je neko moje razmisljanje pa da vidim da li je ispravno...